Koulutuksessa innostuttiin ja inspiroiduttiin vastuullisesta liiketoiminnasta.

KIERTO-hanke järjesti maksuttoman Vastuullisen verkkokaupan suunnittelu ja markkinointi -verkkokoulutuksen 18.-20.5.2020. Koulutus perehdytti yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja yrittäjyydestä kiinnostuneita osallistujia vastuullisen verkkokaupan suunnitteluun, toteuttamiseen ja markkinointiin.

Kouluttajana toimi vastuullisen liiketoiminnan ja markkinoinnin asiantuntija Karoliina Hovi (Hovi Creative). Karoliinalla on vuosien laaja kokemus vastuullisuuden ja kestävän kehityksen koulutuksista, vastuullisuusstrategian kehittämisestä sekä vastuullisuusmarkkinoinnin ja -viestinnän toteuttamisesta. Karoliinan positiivinen ja kannustava ote auttoi osallistujia tunnistamaan ja hyödyntämään vastuullisuuden mahdollisuuksia omassa liiketoiminnassaan.

Koulutus suunnattiin verkkokaupan perustamista tai sen kehittämistä suunnitteleville Tampereen kaupunkiseudun mikro- tai PK-yrityksille, kevytyrittäjille tai yrittäjäksi aikoville. Edellytyksenä koulutukselle oli, että yrityksen toiminnan tai suunnitellun toiminta liittyi kiertotalouteen ja siinä toteutettaviin liiketoimintamalleihin. Koulutus sopii myös esimerkiksi yhdistyksille, jotka suunnittelevat verkkokauppaliiketoimintaan siirtymistä second hand – tai kierrätystoiminnassaan.

Seuraa meitä somessa, niin kuulet ensimmäisten joukossa tulevista koulutuksistamme! Linkit somekanaviimme löydät alta.