Työnhakijoille

Kohti arvojesi mukaista työtä

Muuttuva maailma tarvitsee uutta osaamista. Asiantuntijamme ovat apunasi tekemässä kiertotaloudesta oman työnhakuvalttisi. Kiertotalousosaaminen on erottuva menestystekijä työnhaun maailmassa jo nyt ja tulevaisuudessa vielä enemmän!

Tarjoamme tamperelaisille, alle 30-vuotiaille työttömille työnhakijoille yksilöllisesti räätälöityä uraohjausta ja ryhmämuotoista valmennusta, kiertotalouskoulutusta, hyödyllisiä yrityskontakteja sekä työkokeilupaikkoja. Lisäksi asiantuntijamme neuvovat sinua työllistymiseen tai yrittäjyyteen liittyvissä kysymyksissä, ja saat mahdollisuuden kartuttaa omaa osaamistasi työssä oppimalla.

KIERTO – Kiertotaloudesta kasvua -hankkeen asiakkaaksi voit tulla milloin vain. 

Ota yhteyttä ja kasvata kiertotalousosaamistasi!

Voit laittaa meille myös Whatsapp-viestiä.

Yhteydenottolomake

  Avoimet kiertotaloustyöpaikat

  Uutta työtä, uutta osaamista!

  Jos olet työtön ja haluaisit työllistyä kiertotalouden alan monipuolisiin tehtäviin, olet ottanut jo ensimmäisen askeleen lukiessasi tätä tekstiä! Sinulla ei tarvitse olla mitään tietotaitoa kiertotaloudesta etukäteen – pelkkä kiinnostus aiheeseen riittää. Kaikki KIERTO-hankkeen tarjoamat palvelut ovat maksuttomia. Asiantuntijamme ovat juuri sinun apunasi löytämässä arvojesi mukaista työtä.

  Tarjoamme Kiertotalous työelämätaitona -lyhytkoulutusta sekä käytännön työnteon ohessa oppimisen mahdollisuuksia. Kun kiertotalousosaamisesi kasvaa, myös työllistymismahdollisuudet kiertotalouden tehtävissä paranee.

  Kiertotalouden työnantaja + kiertotalouden osaaja = It’s a Match! Tuomme työnantajat ja osaajat yhteen. Päivitämme jatkuvasti kasvavaa verkostoamme yrityksistä, jotka haluavat kehittää toimintaansa vastuullisemmaksi ja voivat tarjota työtä kiertotalouden osaajille. Kun olet kartuttanut kiertotalousosaamistasi, pääset omalla osaamisellasi auttamaan yritystä siirtymään kohti vastuullisempaa liiketoimintaa. Lisäksi sinulla on mahdollisuus vierailla kiertotalouden edelläkävijäyrityksissä ja näin loistava mahdollisuus laajentaa omia verkostojasi hankkeen asiakkaana.

  Asiantuntijamme tarjoavat myös uraohjausta tavoitteidesi asettamiseen ja työllistymisen saavuttamiseen. Autamme luomaan osaamistasi parhaiten kuvaavat työnhaun asiakirjat sekä annamme toimivia vinkkejä työhaastatteluun tai video-CV:n tekoon.

  Ota yhteyttä ja ilmoittaudu KIERTO-hankkeen asiakkaaksi:

  Kiertotaloutta painottava uravalmennus nuorille työnhakijoille

  Kiinnostaako arvojesi mukainen työ ja kestävä työelämä. Kiertotalouteen painottuva uravalmennus tarjoaa sinulle tietoa ja valmiuksia työnhakuun sekä oman urapolun miettimiseen. Kiertotalousosaamisella erotut työnhaussa nyt ja tulevaisuudessa. Valmennus sisältää myös Kiertotalous työelämätaitona -lyhytkoulutuksen.

  Seuraava valmennus alkaa 17.5. Lue siitä lisää täältä.

  Ilmoittaudu mukaan kierto-hankkeen asiakkaaksi!

  Voit laittaa meille myös Whatsapp-viestiä.