Työnhakijoille

Kohti arvojesi mukaista työtä

Muuttuva maailma tarvitsee uutta osaamista. Asiantuntijamme ovat apunasi tekemässä kiertotaloudesta oman työnhakuvalttisi. Kiertotalousosaaminen on erottuva menestystekijä työnhaun maailmassa jo nyt ja tulevaisuudessa vielä enemmän. Tarjoamme tamperelaisille työttömille työnhakijoille yksilöllisesti räätälöityä uraohjausta, kiertotalouskoulutusta sekä hyödyllisiä yrityskontakteja. Lisäksi asiantuntijamme neuvovat sinua työllistymiseen tai yrittäjyyteen liittyvissä kysymyksissä, ja saat mahdollisuuden kartuttaa omaa osaamistasi työssä oppimalla.

Voit laittaa meille myös Whatsapp-viestiä.

Avoimet kiertotaloustyöpaikat

Työkokeilijaksi ompelimoon!

(Kuva: TITRY ry:n kuvituskuva)

Haluaisitko yhdistää ompeluosaamisen kiertotalouden kasvavaan alaan? Työkokeilujakson sisältö: Jakson aikana suunnitellaan ja toteutetaan...
[...]

Uutta työtä, uutta osaamista!

Jos olet työtön ja haluaisit työllistyä kiertotalouden alan monipuolisiin tehtäviin, olet ottanut jo ensimmäisen askeleen lukiessasi tätä tekstiä! Sinulla ei tarvitse olla mitään tietotaitoa kiertotaloudesta etukäteen – pelkkä kiinnostus aiheeseen riittää. Kaikki KIERTO-hankkeen tarjoamat palvelut ovat maksuttomia. Asiantuntijamme ovat juuri sinun apunasi löytämässä arvojesi mukaista työtä.

Tarjoamme Kiertotalous työelämätaitona -lyhytkoulutusta sekä käytännön työnteon ohessa oppimisen mahdollisuuksia. Kun kiertotalousosaamisesi kasvaa, myös työllistymismahdollisuudet kiertotalouden tehtävissä paranee.

Kiertotalouden työnantaja + kiertotalouden osaaja = It’s a Match! Tuomme työnantajat ja osaajat yhteen. Päivitämme jatkuvasti kasvavaa verkostoamme yrityksistä, jotka haluavat kehittää toimintaansa vastuullisemmaksi ja voivat tarjota työtä kiertotalouden osaajille. Kun olet kartuttanut kiertotalousosaamistasi, pääset omalla osaamisellasi auttamaan yritystä siirtymään kohti vastuullisempaa liiketoimintaa. Lisäksi sinulla on mahdollisuus vierailla kiertotalouden edelläkävijäyrityksissä ja näin loistava mahdollisuus laajentaa omia verkostojasi hankkeen asiakkaana.

Asiantuntijamme tarjoavat myös henkilökohtaista ja yksilöllisesti räätälöityä uraohjausta tavoitteidesi asettamiseen ja työllistymisen saavuttamiseen. Autamme luomaan osaamistasi parhaiten kuvaavat työnhaun asiakirjat sekä annamme toimivia vinkkejä työhaastatteluun tai video-CV:n tekoon.

Ota yhteyttä ja ilmoittaudu KIERTO-hankkeen asiakkaaksi:

Kiertotalous työelämätaitona -koulutus

Kiinnostaako kiertotalous ja haluaisit oppia siitä lisää? Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden kasvattaa omaa kiertotalousosaamista lyhytkoulutuksen avulla. Koulutukseen voi osallistua kaikki kiertotaloudesta kiinnostuneet tamperelaiset työttömät työnhakijat, ennakkotietoja tai -taitoja ei vaadita. Koulutus on ensimmäinen laatuaan ja toimii osana KIERTO-hankkeen asiakkaille suunnattuja palveluita.

Ilmoittaudu mukaan kierto-hankkeen asiakkaaksi!

Voit laittaa meille myös Whatsapp-viestiä.