Työnantajille

Kestävää kasvua kiertotaloudesta

Työnantajille tarjoamamme maksuttomat palvelut on suunnattu Tampereen ja lähialueiden PK- ja mikroyrityksille, yhdistyksille sekä Tampereen kaupungin yksiköille. KIERTO-hankkeen palvelut tukevat työnantajia kiertotalouteen siirtymisessä, liiketoiminnan kehittämisessä sekä osaavan työvoiman saatavuuden turvaamisessa.

Voimme suunnitella palveluita myös yritysten tarpeista käsin. Jos sinulla on mielessäsi, jokin idea, älä epäröi ottaa yhteyttä. Jutellaan tilanteestasi ja tarpeistasi kiertotalouden liiketoiminnan kehittämiseksi.

ota yhteyttä – ja samalla askel kohti kiertotaloutta!

Yhteydenottolomake

  KIERTO-kartoitus selvittää toiminnan nykytilan ja etsii kehityskohteet

  Matalan kynnyksen starttaus kohti kiertotaloutta.

  KIERTO-kartoitus on suunnattu pienille ja keskisuurille yrityksille, sekä mikroyrityksille ja yhteisöille, jotka haluavat kehittää toimintaansa yhä kestävämpään ja vastuullisempaan suuntaan. Kyselyn avulla kartoitetaan toiminnan nykytilaa, herätellään ajatuksia kestävyydestä sekä tarjotaan tietoa ja työkaluja oman yrityksen tai yhteisön toiminnan kehittämiseen.

  Tee KIERTO-kartoitus nettisivuillamme Kiertotalousyrittäjyys-osiossa kohdassa KIERTO-kartoitus.

  ota yhteyttä ja kysy lisää!

  KIERTO-rekry tarjoaa uusia osaajia

  Yrityksen siirtymää kohti kiertotaloutta voi edistää kiertotalousosaajien avulla.

  Tarvitsetko kiertotalouden osaajia avuksesi yrityksesi työtehtäviin? KIERTO-hankkeessa tarjotaan työnhakijoille kiertotalousteemaista uravalmennusta, joka sisältää Kiertotalous työelämätaitona -valmennuksen. Valmennuksen avulla työntekijämarkkinoille saadaan lisää kiertotalousosaajia.

  Nämä osaajat voivat olla avaimena yrityksen siirtymässä kohti kiertotaloutta. Kiertotalousosaajalle voi tarjota esimerkiksi työkokeilupaikkaa ja samalla käynnistää yrityksen matkan kohti kestävämpää toimintaa. KIERTO-hanke tarjoaa tukea työllistämiseen ja käytössäsi on laaja skaala erilaisia tukipalveluja. Tarjoamme myös uusia näkökulmia toiminnan kehittämiseen.

  ota yhteyttä, jos lisäkäsille olisi tarvetta:

  KIERTO-peluutus inspiroi kiertotalouteen

  Circula® Kiertotalous- ja yrittäjyyspelissä tutustutaan kiertotalouteen luovan tiimityön kautta.

  Circula®-peli sopii loistavasti yritysten tuotekehityksen innostajaksi. Peli havainnollistaa kiertotaloutta käytännön tasolla yritystoiminnan ja kuluttamisen näkökulmasta. Peluutus tutustuttaa osallistujat kiertotalouteen luovan tiimityön kautta ja tarjoaa näköalaa kestävään tulevaisuuteen. Lue lisää pelistä Circula®:n virallisilta nettisivuilta.

  KIERTO-peluutus toimii hauskana lisänä esimerkiksi kehittämispäivän osaksi. Asiantuntijamme tulevat paikan päälle ohjaamaan pelin kulkua, joten peliä ei tarvitse opetella itse. Yksi peluutus kestää noin kolme tuntia. Ratkaisukeskeinen peluutus tarjoaa uusia ideoita ja suuntaa yrityksen kehitykselle sekä toimii erinomaisena ryhmätyönä osallistujille.

  Peluutus onnistuu jälleen, kun kokoontumisrajoitukset sallivat isomman porukan kokoontumisen yhteen.

  Kierto-peluutusta teidän työpaikallenne? kyllä kiitos!

  Verkostoidu

  Verkostoidu kiertotalouden edelläkävijöiden kanssa KIERTO-hankkeen LinkedIn-ryhmässä

  KIERTO-hankkeen Linkedin-ryhmä Kiertotaloudesta kasvua Tampereen seudulla tukee ja parantaa kiertotaloustoimijoiden verkostoja sekä kehittää kiertotalouden työllistymismahdollisuuksia. Verkostoryhmä tuo yhteen kiertotalouden liiketoimintamalleja hyödyntäviä yrityksiä, kiertotalouden yritystoimintaa pohtivia ja muita kiertotaloudesta kiinnostuneita toimijoita. Ryhmässä voit keskustella, ideoida ja oppia uutta kiertotaloudesta kasvun mahdollistajana. Voit jakaa linkkiä vapaasti omille verkostoillesi. Tule mukaan verkostoitumaan ja rakentamaan yhdessä kestävää tulevaisuutta kiertotaloudesta.

  Liity ryhmään!