Tekstiilipaja Nextiilissä on avoinna työkokeilupaikka vastuullisuusviestinnän tehtävissä.

Nextiili on toiminut vuodesta 2015 osana Pirkanmaan kierrätys- & työtoiminta ry:tä ja 1.4.2021 Nextiili ry aloittaa toiminnan itsenäisenä yhdistyksenä. Nextiili sijaitsee Lielahdessa ja tarjoaa työkokeilu- ja työharjoittelupaikkoja sekä mahdollisuuden tuettuun osa-aikaiseen palkkatyöhön. Nextiilissä kierrätetään tekstiiliä etusijajärjestyksen mukaisesti, ja myyntiin tai jatkolajitteluun kelpaamaton tekstiili ohjataan Rester Oy:n jatkojalostuslaitokseen uudelleen kuidutettavaksi.

Vastuullisuusviestijän työtehtäviin kuuluu

    • tuotteiden stailaus, kuvaus ja kuvankäsittely
    • some-julkaisut ja sisällöntuotanto
    • verkkokaupan kehittäminen yhteistyössä tiimin kanssa
    • viestinnällinen yhteistyö talon sisällä eri osastojen kanssa ja ulkoisten yhteistyökumppaneiden kanssa

Nextiilissä tukenasi on huippu työyhteisö ja työtehtävät ovat mielenkiintoisia ja vaihtelevia. Perehdyt työkokeilun aikana monipuolisesti tekstiilien kierrätykseen, pääset osallistumaan Kiertotalous työelämätaitona -valmennukseen ja KIERTO-hankkeen uraohjaaja on tukenasi koko työkokeilun ajan.

Työkokeilun aikana sinulla on mahdollisuus suorittaa liiketoiminnan perustutkinnosta markkinointiviestinnän, sisällöntuotannon ja graafisen suunnittelun osatutkintoja.

Kuka voi hakea: Työkokeilujakso on suunnattu tamperelaisille työttömille työnhakijoille. Olet kiinnostunut tekstiilien kiertotaloudesta, haluat lisää osaamista viestinnän tehtävistä, some-kanavien hallinnoinnista ja verkkokaupan kehittämisestä. Aiempaa kokemusta ei vaadita, mutta kuvankäsittelytaidoista ja taitto-ohjelmien käyttökokemuksesta on hyötyä.

Aikataulu: Työkokeilu alkaa mahdollisimman pian ja sen kesto on 2-6 kk. Työkokeilun jälkeen on mahdollisuus jatkaa palkkatuella (100% palkkatukimahdollisuus yhdistykseen). Tarkista työkokeilu- ja palkkatukimahdollisuus Te-toimistosta tai työllisyyskokeilun OMA-valmentajalta.

Hae mukaan pian, paikka täytetään heti sopivan ehdokkaan löytyessä.

Kiinnostuitko? Lähetä CV ja kerro lyhyesti itsestäsi kierto@tampere.fi.

Tutustu myös Nextiilin verkkosivuihin.

Milla Kolehmainen

Projektikoordinaattori