Oletko kiinnostunut ruoanlaitosta ja ruokahävikin vähentäminen on lähellä sydäntäsi?

Työkokeilujakson sisältö: Työkokeilujakson aikana keittiöillä opitaan vähentämään ruokahävikkiä, käsittelemään hävikkiruokaa ja sen jatkojalostusta. Tervetuloa oppimaan näitä taitoja meille ammattikokin ohjaukseen ammattitasoiseen laitoskeittiöympäristöön! Ruokapankilla opit ruokahävikin logistisia toimintoja. Tarjoamme myös työvalmentajan yksilöllisen tuen jatkopolun suunnitteluun. Jakson aikana on myös mahdollista suorittaa ravintola- ja catering-alan osatutkintoja tai Ruokapankilla logistiikan perustutkinnon osatutkintoja. Lisäksi KIERTO-hankkeen asiakkaana pääsee osallistumaan Kiertotalous työelämätaitona -koulutukseen.

Aikataulu: Aloitus mahdollisimman pian. Työkokeilujakson kesto on vähintään kaksi kuukautta, mahdollisesti pidempäänkin.

Kuka voi hakea työkokeilujaksolle? Työkokeilujakso on suunnattu tamperelaisille työttömille työnhakijoille. Aiempaa kokemusta tai hygieniapassia ei tarvita. Seurakunta tarjoaa hygieniapassin hankinnan.

OTA YHTEYTTÄ JA KERROMME LISÄÄ!

Olli Rinta-Mantila

Ohjaaja

Anita Aaltojärvi

Työhönvalmentaja