Huhtikuun EkoLive: Mitä työelämätaitoja kiertotaloudessa tarvitaan?

5.4. klo 18–19.30,  G Livelab, Puutarhakatu 1, 33100 Tampere ja livelähetys YouTubessa 

Kiertotalous muuttaa työtä, jota teemme. Kiertotalous luo uusia työpaikkoja, tehtäviä ja osaamista. Vanhojen työpaikkojen tilalle syntyy uusia, ja työmme luonne ja sisältö muuttuu. Kiertotalous luo toivoa paremmasta tulevaisuudesta ja taloudesta ja sitä vauhdittavat myös teknologian kehitys ja ilmastokriisi.

EkoLive-illan asiantuntijana on työpäivämuotoilija, tietokirjailija ja ilmastoaktivisti Aku Varamäki, joka toimii työntekijäkokemuksen kehittäjänä, kouluttajana ja puhujana tarjoten välineitä työn kehittämiseen. Varamäki uskoo, että muotoiluajattelun avulla voimme muuttaa työelämää – ja maailmaa.

Lämpimästi tervetuloa paikan päälle Tampereen G Livelabiin tai seuraamaan suoraa lähetystä G Livelabin lavalta omalta kotisohvaltasi.

Livelähetys löytyy täältä: https://youtu.be/vngFx90FIhU

EkoLive -illan toteuttaa Ekokumppanit Oy yhteistyössä KIERTO-hankkeen kanssa. EkoLive on Ekokumppanien tammikuussa 2020 lanseeraama keskustelutilaisuuksien sarja, joissa keskustellaan ajankohtaisista, oikeasti tärkeistä aiheista asiantuntijoiden ja yleisön kesken.

Me KIERTO-hankkeessa uskomme, että kiertotalous on tulevaisuudessa ainoa tapa toimia. Kun kiertotalouden mahdollisuudet tunnistaa nyt, edelläkävijöiden menestyksekkääseen matkaan voi vielä hypätä mukaan.

Kiertotaloudesta kasvua -sivustolta löydät maksuttomia asiantuntijapalveluita niin työnantajille kiertotalouteen siirtymisen vauhdittamiseen kuin työnhakijoille kiertotalousosaamisen kartuttamiseen. Sivustolta löydät myös inspiroivia kiertotalouden kasvutarinoita, mielenkiintoista tutkimustietoa sekä kiertotaloussanaston. Tilaa myös Kiertotaloudesta kasvua ja kehitystä -uutiskirje ja liity mukaan LinkedIn verkostoomme.