Kiertotalous tulee muuttamaan yhteiskuntaa. Yritysten on myös muokattava toimintaansa kiertotalouden periaatteiden mukaiseksi. Tampereen kaupungin työllisyys- ja kasvupalvelujen Kohtaamisia.live-lähetyksessä torstaina 12.8. puhutaan kiertotalousyrittäjyydestä.

Tule kuuntelemaan kahden edelläkävijöiden joukossa olevan pirkanmaalaisen kiertotalousyrityksen toiminnasta ja kasvusta. Rekki on käytettyjen vaatteiden verkkopalvelu, jossa kuluttajat voivat myydä ja ostaa laadukkaita vaatteita. Cireco Finland Oy on kiertotalouden mukaisen rakennetun ympäristön suunnittelija ja rakentaja.

Lähetyksessä julkistetaan KIERTO-hankkeen kokoama KIERTO 100 -lista Pirkanmaalla toimivista yrityksistä, joiden toiminta pohjautuu kokonaan kiertotalouteen tai jotka ovat ottaneet ensimmäiset askeleensa matkalla kohti kiertotaloutta. Lista auttaa yrityksiä löytämään uusia yhteistyökumppaneita sekä työnhakijoita löytämään työnantajia, jotka pystyvät tarjoamaan heille omien arvojensa mukaista työtä.

Tapahtuma järjestetään 12.8. klo 13-13.45. Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton, eikä siihen tarvitse ilmoittautua etukäteen. Tapahtumaa voi seurata Tampereen kaupungin työllisyys- ja kasvupalvelujen Youtube-kanavalla osoitteessa
https://www.youtube.com/watch?v=Ol1EEsML2B4

Tervetuloa mukaan!