Oletko kiinnostunut ruoanlaitosta ja ruokahävikin vähentäminen on lähellä sydäntäsi?

Tampereen seurakunnat jalostaa hävikkiraaka-aineista maukkaita aterioita ammattilaistasoisessa keittiöoppimisympäristössä. Työkokeilujakson aikana Nekalan seurakuntatalon keittiöillä opitaan vähentämään ruokahävikkiä sekä käsittelemään ja jatkojalostamaan hävikkiruokaa. Tervetuloa oppimaan näitä taitoja meille ammattikokin ohjaukseen!

Työtehtävät voivat sisältää seuraavia tehtäviä: kokin perustyöt hävikkiaterioiden valmistuksessa, lounasravintolan salityöskentely, keittiöapulaisen tehtävät sekä logistiset tehtävät valmiin hävikkiruoan ja -raaka-aineiden kuljetuksessa. Pääset osallistumaan myös lounasravintolan kehittämiseen.

Jakson aikana on mahdollista suorittaa ravintola- ja catering-alan osatutkintoja. Lisäksi KIERTO-hankkeen asiakkaana voit käydä Kiertotalous työelämätaitona -koulutuksen.

Aikataulu: Aloitus mahdollisimman pian. Työkokeilujakson kesto on vähintään kaksi kuukautta, mahdollisesti pidempäänkin

Kuka voi hakea: Työkokeilujakso on suunnattu alle 30-vuotiaille tamperelaisille työttömille työnhakijoille. Työkokeilu räätälöidään yksilöllisesti. Kokemus ravitsemusalalta ei ole välttämätöntä, kiinnostus alaa kohtaan riittää. Seurakunta tarjoaa hygieniapassin hankinnan.

Lisätiedot ja yhteydenotot:

Laura Suomela

työhönvalmentaja