Pysy ajan tasalla yrittäjyyden uusista tuulista – kehitä osaamistasi!

30.3.2022 klo 13-15 Kohtaamisia.-tila Satakunnankatu 18 A, Finlayson ja verkossa Brella-alustalla

Osaamista yrittäjille -koulutusmessuilla saat tietoa Tampereen alueen koulutus- ja kehittämismahdollisuuksista yrittäjille. Tarvitsitpa sitten yrittäjyyttäsi tukevaa koulutusta, täydennyskoulutusta tai vaikkapa petrausta digitaitoihin, tästä tapahtumasta löydät sopivat vaihtoehdot!

Kuulet puheenvuoroja eri tahojen tarjoamista osaamisen kehittämisen mahdollisuuksista ja pääset vierailemaan koulutuksentarjoajien ständeillä. KIERTO-hankkeen lisäksi mukana ovat TAKK, Tredu, Tampereen kesäyliopisto Proakatemia, HUBS, Yrittäjyysbuusti ja Elyn kehittämispalvelut.

Voit osallistua tapahtumaan myös etänä Brellassa. Brellaan pääset kirjautumaan jo ennen tapahtumaa. Siellä voit tutustua erilaisiin esittelymateriaaleihin ja varata tapaamisia koulutuksentarjoajien kanssa joko etänä tai kasvotusten. Brellassa voit myös seurata tapahtuman puheenvuoroja reaaliajassa.

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Tampereen kaupungin työllisyys- ja kasvupalvelut, Pirkanmaan TE-palvelut, Ely-keskus ja Business Tampere.

Katso tilaisuuden tallenne YouTubesta tämän linkin taka.

Me KIERTO-hankkeessa uskomme, että kiertotalous on tulevaisuudessa ainoa tapa toimia. Kun kiertotalouden mahdollisuudet tunnistaa nyt, edelläkävijöiden menestyksekkääseen matkaan voi vielä hypätä mukaan.

Kiertotaloudesta kasvua -sivustolta löydät maksuttomia asiantuntijapalveluita niin työnantajille kiertotalouteen siirtymisen vauhdittamiseen kuin työnhakijoille kiertotalousosaamisen kartuttamiseen. Sivustolta löydät myös inspiroivia kiertotalouden kasvutarinoita, mielenkiintoista tutkimustietoa sekä kiertotaloussanaston. Tilaa myös Kiertotaloudesta kasvua ja kehitystä -uutiskirje ja liity mukaan LinkedIn verkostoomme.