Kierto-hanke tarjoaa nyt asiakkailleen mahdollisuuden suorittaa Ammattilaisen kädenjälki™ -verkkokurssin veloituksetta.

Kursseilla voi opiskella kestävän kehityksen ja kiertotalouden käytännöt kiinteistönhoidon, ruokapalvelun, kaupan ja matkailun alalla. Siellä opitaan keskeiset ympäristöasiat ja vastuulliset käytännöt konkreettisten työtehtävien ja esimerkkien kautta. Kursseilla opetetaan muun muassa ympäristöystävällisiä toimintatapoja, kuten vähentämään hävikkiä, sekä tekemään vastuullista markkinointia. Käteen jää lisää työkaluja arjen vastuulliseen työhön.

Ammattilaisen kädenjälki merkitsee laatua, vastuullisuutta ja ammattiylpeyttä. Kursseilla ammattilainen kasvattaa osaamistaan, parantaa kysyntäänsä työmarkkinoilla ja löytää merkityksellisyyttä työhönsä. Ammattilaisen ekologinen kädenjälki on se positiivinen vaikutus, jonka osaava ammattilainen jättää maailmaan.

Kurssit järjestää Suomen ympäristöopisto Sykli ja yhden kurssin kesto on 6–12 tuntia. Syklin asiantuntemus painottuu erityisesti työelämän kestävään kehitykseen ja se tarjoaa koulutusta eri aloilla toimiville aikuisille ammattilaisille ja asiantuntijoille.

Nyt on siis erinomainen hetki olla KIERTO-hankkeen asiakas. Ammattilaisen kädenjälki™ -verkkokurssien lisäksi tarjoamme räätälöityä uraohjausta, hyödyllisiä yrityskontakteja ja koulutusta. Kaikki KIERTO-hankkeen tarjoamat palvelut ovat maksuttomia. Olemme työnhakijan apuna löytämässä omien arvojen mukaista työtä.

Autamme työnhakijoita tekemään vastuullisuudesta oman vahvuuden!

Ota meihin yhteyttä niin kerromme lisää;

kierto@tampere.fi

041 730 0966 / Milla Kolehmainen, projektikoordinaattori