Kiertotalouden uraohjausmallin avulla tuetaan ja selvitetään työnhakijan kiertotalousosaamista

Kiertotalouden uraohjausmalli pitää sisällään materiaalia kiertotaloudesta kiinnostuneen työnhakijan tilanteen, työnhaun ja urasuunnitelmien selventämiseen. Ohjauksessa käydään läpi myös arvoja sekä ympäristöasioiden merkitystä työnhaussa. Alkukartoituslomakkeessa on ehdotukset kuuden eri tapaamiskerran teemoiksi. Osaamiskartoituksen avulla työnhakijaa voi puolestaan tukea hahmottamaan selkeästi oma osaamisensa, joilloin työnhaun kohdentaminen on helpompaa.

Kiertotalouden uraohjausmallin osat:

  • Ohjaustapaamiset eri teemoilla: alkukartoitus, osaamisen tunnistaminen, CV, työnhaku, haastatteluharjoitus
  • Alkukartoituslomake, jonka avulla selvitetään työnhakijan tilanne, kiertotalousosaaminen sekä tavoitteet
  • Osaamiskartoituslomake, jonka avulla työnhakija voi tarkastella omaa osaamistaan, arvot ja ympäristöasiat mukaan lukien

Kohderyhmät:

  • Uraohjausta tekevät
  • Kestävyydestä, vastuullisuudesta sekä ympäristöasioista kiinnostuvat ja kiinnostuneet työnhakijat


Me KIERTO-hankkeessa uskomme, että kiertotalous on tulevaisuudessa ainoa tapa toimia. Kun kiertotalouden mahdollisuudet tunnistaa nyt, edelläkävijöiden menestyksekkääseen matkaan voi vielä hypätä mukaan.

Kiertotaloudesta kasvua -sivustolta löydät maksuttomia asiantuntijapalveluita niin työnantajille kiertotalouteen siirtymisen vauhdittamiseen kuin työnhakijoille kiertotalousosaamisen kartuttamiseen. Sivustolta löydät myös inspiroivia kiertotalouden kasvutarinoita, mielenkiintoista tutkimustietoa sekä kiertotaloussanaston. Tilaa myös Kiertotaloudesta kasvua ja kehitystä -uutiskirje (aiemmat kirjeet pääset lukemaan täältä) ja liity mukaan LinkedIn verkostoomme.