KIERTO 100 esittelee monipuolisesti pirkanmaalaisia kiertotalouden mukaisesti toimivia yrityksiä

KIERTO 100 on lista Pirkanmaalla toimivista yrityksistä, joiden toiminta pohjautuu kokonaan kiertotalouteen tai jotka ovat ottaneet ensimmäiset askeleensa matkalla kohti kiertotaloutta. Lista auttaa yrityksiä myös löytämään uusia yhteistyökumppaneita. Työnhakijat löytävät listan avulla työnantajia, jotka pystyvät tarjoamaan heille omien arvojensa mukaista työtä. Listan yhteydessä on kuvattu lyhyesti myös kiertotalouden  kuusi eri liiketoimintamallia.

Listalle voi päästä mukaan täyttämällä e-lomakkeen, joka löytyy listan sivulta.

Idea listaan syntyi Sitran Kiertotalouden kiinnostavimmat 2.1. -listan pohjalta. KIERTO 100 -listaa on ollut mukana kokoamassa Double Round.

Kohderyhmät:

  • Yritykset
  • Työnhakijat
  • Asiantuntijat
  • Kaikki kiertotaloudesta kiinnostuneet


Me KIERTO-hankkeessa uskomme, että kiertotalous on tulevaisuudessa ainoa tapa toimia. Kun kiertotalouden mahdollisuudet tunnistaa nyt, edelläkävijöiden menestyksekkääseen matkaan voi vielä hypätä mukaan.

Kiertotaloudesta kasvua -sivustolta löydät maksuttomia asiantuntijapalveluita niin työnantajille kiertotalouteen siirtymisen vauhdittamiseen kuin työnhakijoille kiertotalousosaamisen kartuttamiseen. Sivustolta löydät myös inspiroivia kiertotalouden kasvutarinoita, mielenkiintoista tutkimustietoa sekä kiertotaloussanaston. Tilaa myös Kiertotaloudesta kasvua ja kehitystä -uutiskirje (aiemmat kirjeet pääset lukemaan täältä) ja liity mukaan LinkedIn verkostoomme.