Mitä kiertotalous tarkoittaa, miten se vaikuttaa yhteiskuntaan ja työelämään sekä mitä taitoja tulen tarvitsemaan tulevaisuuden työelämässä? Uusi KIERTO-podcast antaa näihin kysymyksiin vastauksen.

KIERTO-podcastissa puhutaan neljän jakson verran kiertotaloudesta, työstä, yrittämisestä ja oman osaamisen lisäämisestä. Meistä jokainen voi tehdä oman osansa kestävän kehityksen eteen myös työelämässä.

Kiertotalous on täynnä mahdollisuuksia. Se on yrityksen kilpailuvaltti ja työnhakijan menestystekijä työmarkkinoilla. Podcastissa kuullaan, mitä uusia mahdollisuuksia kiertotalous luo työelämään ja yrittäjyyteen. Jaksoissa perehdytään tarkemmin tekstiiliteollisuuteen ja elintarvikealaan kiertotalouden näkökulmasta.

KIERTO-podcastit juontaa toimittaja, yhteiskunnallinen keskustelija ja somevaikuttaja Emmi Nuorgam. Jaksot on nauhoitettu kesäkuussa 2021.

Jaksot ovat kuunneltavissa Tampereen kaupungin työllisyys- ja kasvupalvelujen Kohtaamisia.podcast -tilillä:

KIERTO-podcast jaksot Spotify:ssä

Jaksojen tekstitetyt videot ovat katsottavissa KIERTO-hankkeen YouTube-kanavalla:

KIERTO-podcast jaksot tekstitettyinä videoina YouTubessa

Sekä jaksojen litteroinnit ovat ladattavissa KIERTO-hankkeen nettisivuilta:

KIERTO-podcast tekstitykset hankkeen nettisivuilla

 

Me KIERTO-hankkeessa uskomme, että kiertotalous on tulevaisuudessa ainoa tapa toimia. Kun kiertotalouden mahdollisuudet tunnistaa nyt, edelläkävijöiden menestyksekkääseen matkaan voi vielä hypätä mukaan.

Kiertotaloudesta kasvua -sivustolta löydät maksuttomia asiantuntijapalveluita niin työnantajille kiertotalouteen siirtymisen vauhdittamiseen kuin työnhakijoille kiertotalousosaamisen kartuttamiseen. Sivustolta löydät myös inspiroivia kiertotalouden kasvutarinoita, mielenkiintoista tutkimustietoa sekä kiertotaloussanaston. Tilaa myös Kiertotaloudesta kasvua ja kehitystä -uutiskirje ja liity mukaan LinkedIn verkostoomme.