KIERTO-mentorointi auttaa alkavia yrittäjiä suunnittelemaan toimintaansa kestävälle pohjalle heti alusta asti

KIERTO-mentorointi pitää sisällään useammalle osallistujalle yhteisen, kahden tunnin mittaisen, Kiertotalous kestävässä yritystoiminnassa -koulutuksen ja yhden tunnin mittaisen henkilökohtaisen mentorointitapaamisen. Mentoroinnissa keskitytään räätälöidysti, yrityksen tarpeiden mukaan, markkinointiin ja viestintään, sekä osaamisen ja liiketoiminnan kehittämiseen kiertotalouden ja kestävän kehityksen näkökulmasta. Apuna henkilökohtaisessa mentorointikeskustelussa voidaan käyttää vastuullisuuskanvaasia, jonka voi ladata esimerkiksi Hovi Creativen nettisivuilta.

KIERTO-mentoroinnin osat:

  • Kiertotalous kestävässä yritystoiminnassa -koulutus 2 h (etänä)
  • Erikseen sovittava 1 h mittainen henkilökohtainen mentorointikeskustelu
  • Yhteenveto tapaamisesta

Kohderyhmä:

  • Yritystoimintaa suunnittelevat tai toiminnan alkuvaiheessa olevat yritykset


Me KIERTO-hankkeessa uskomme, että kiertotalous on tulevaisuudessa ainoa tapa toimia. Kun kiertotalouden mahdollisuudet tunnistaa nyt, edelläkävijöiden menestyksekkääseen matkaan voi vielä hypätä mukaan.

Kiertotaloudesta kasvua -sivustolta löydät maksuttomia asiantuntijapalveluita niin työnantajille kiertotalouteen siirtymisen vauhdittamiseen kuin työnhakijoille kiertotalousosaamisen kartuttamiseen. Sivustolta löydät myös inspiroivia kiertotalouden kasvutarinoita, mielenkiintoista tutkimustietoa sekä kiertotaloussanaston. Tilaa myös Kiertotaloudesta kasvua ja kehitystä -uutiskirje (aiemmat kirjeet pääset lukemaan täältä) ja liity mukaan LinkedIn verkostoomme.