Kaipaatko apua yritystoiminnan kehittämisessä kestävämmälle pohjalle?
Osallistu mukaan KIERTO-mentorointiin!

Etsimme kolmea yritystoiminnan alkuvaiheessa olevaa yritystä mukaan KIERTO-mentorointi-palvelun pilotointiin.

Palvelu pitää sisällään yhteisen Kiertotalous kestävässä yritystoiminnassa -koulutuksen ja lisäksi jokaiselle pilottiyritykselle tarjotaan yhden tunnin mittainen mentorointitapaaminen.

Mentoroinnissa keskitytään, räätälöidysti yrityksen tarpeiden mukaan, markkinointiin ja viestintään, sekä osaamisen ja liiketoiminnan kehittämiseen kiertotalouden ja kestävän kehityksen näkökulmasta.

KIERTO-mentorointi pitää sisällään:

  • Ma 27.9. klo 16-18 Kiertotalous kestävässä yritystoiminnassa -koulutus (etänä)
  • Erikseen sovittava 1 h mittainen henkilökohtainen mentorointikeskustelu
  • Yhteenveto tapaamisesta

Ota yhteyttä kierto@tampere.fi tai Milla Kolehmainen 041 730 0966 ja kerromme lisää!

Me KIERTO-hankkeessa uskomme, että kiertotalous on tulevaisuudessa ainoa tapa toimia. Kun kiertotalouden mahdollisuudet tunnistaa nyt, edelläkävijöiden menestyksekkääseen matkaan voi vielä hypätä mukaan.

Kiertotaloudesta kasvua -sivustolta löydät maksuttomia asiantuntijapalveluita niin työnantajille kiertotalouteen siirtymisen vauhdittamiseen kuin työnhakijoille kiertotalousosaamisen kartuttamiseen. Sivustolta löydät myös inspiroivia kiertotalouden kasvutarinoita, mielenkiintoista tutkimustietoa sekä kiertotaloussanaston. Tilaa myös Kiertotaloudesta kasvua ja kehitystä -uutiskirje ja liity mukaan LinkedIn verkostoomme.