Tekstiilikierrätyksen edelläkävijä Nextiili ry ja kierrätysnahasta erilaisia tuotteita valmistava Humbugi ovat mukana KIERTO-hankkeen järjestämissä työpajoissa Ohjaamossa (Hammareninkatu 5 B, Tampere) 15.6.2022 klo 13-16.

Opi valmistamaan korvakoruja

Humbugin työpajassa voit valmistaa korvakoruja tai avaimenperiä kierrätetystä parkkinahasta. Valittavana on erilaisia nahasta leikattuja muotoja, joita koristellaan punsseleilla, kirjaimilla ja rei’ittimillä tai kolvilla polttamalla. Työpajassa tutustutaan nahan muokkaamiseen ja käsittelyyn sekä korvakorujen ja avaimenperien valmistukseen. Työpajaan osallistuminen ei vaadi aiempaa osaamista alalta. Työpajaan voi osallistua milloin vain klo 13-16 välillä. Huomioi, että korvakorujen tekemiseen vierähtää aikaa, joten viimeisen puolen tunnin aikana ehtii valmistamaan ainoastaan avaimenperiä.

Kunnosta vaatteesi kesäkuntoon

Nextiili ry kertoo vinkkejä vaatteen korjaamiseen ja sen elinkaaren pidentämiseen sekä tarjoaa työvälineet ja materiaalit korjaustöiden tekemiseen. Käsityöalan ammattilaiset ohjaavat sinua huoltamaan lempivaatteesi uuteen kukoistukseen! Samalla saat kuulla Nextiilin työkokeilu- ja palkkatukimahdollisuuksista.

Varmista paikkasi työpajoissa täyttämällä tämä ilmoittautumislomake tai lähettämällä nimesi sähköpostitse osoitteeseen kierto@tampere.fi. Työpajat järjestetään walk in -tyyliin ja mukaan voi osallistua myös ilman ennakkoilmoittautumista, jos paikkoja on vielä vapaana. KIERTO-hankkeen uravalmentajat ovat paikalla kertomassa kestävän työelämän mahdollisuuksista.

Tervetuloa mukaan!