KIERTO FEST lisää ymmärrystä kiertotaloudesta ja inspiroi tekemään arjen ilmastotekoja niin työssä, opinnoissa kuin vapaa-ajalla

KIERTO FEST -kiertotalousmessut juhlisti KIERTO-hankkeen päättymistä keräämällä yhteen kiertotalouden parissa toimivia yrityksiä, oppilaitoksia ja yhdistyksiä. Messuilla innostettiin ihmisiä tutustumaan kiertotalouteen erityisesti työllisyys-, yrittäjyys-, liiketoiminta- ja uranäkökulmasta. Messut järjestettiin Tampere-talossa ja osallistujia oli päivän aikana noin 550. Messujen tunnelmaan ja tarkempaan kuvaukseen pääsee tästä.

Kohderyhmät:

  • Kaikki kiertotaloudesta kiinnostuneet
  • Asiantuntijat
  • Yritykset
  • Työnhakijat


Me KIERTO-hankkeessa uskomme, että kiertotalous on tulevaisuudessa ainoa tapa toimia. Kun kiertotalouden mahdollisuudet tunnistaa nyt, edelläkävijöiden menestyksekkääseen matkaan voi vielä hypätä mukaan.

Kiertotaloudesta kasvua -sivustolta löydät maksuttomia asiantuntijapalveluita niin työnantajille kiertotalouteen siirtymisen vauhdittamiseen kuin työnhakijoille kiertotalousosaamisen kartuttamiseen. Sivustolta löydät myös inspiroivia kiertotalouden kasvutarinoita, mielenkiintoista tutkimustietoa sekä kiertotaloussanaston. Tilaa myös Kiertotaloudesta kasvua ja kehitystä -uutiskirje (aiemmat kirjeet pääset lukemaan täältä) ja liity mukaan LinkedIn verkostoomme.