KIERTO-agenttimallin avulla agentti voi tehdä työnantajayritykseen kiertotalouskartoituksen

KIERTO-agenttimallissa KIERTO-agentti tekee työkokeilun tai palkkatuetun työjakson aikana työnantajayritykseen kiertotalouskartoituksen. Kartoitus tehdään haastattelemalla tai muulla tavoin selvittämällä vastauksia kartoituksen kysymyksiin. Vastausten perusteella agentti antaa yritykselle kehitysehdotuksia. Kartoituksen tueksi voi ottaa esimerkiksi valokuvia. Vastaukset, kehitysehdotukset ja valokuvat voidaan koota valmiiseen kiertotalouspäiväkirjapohjaan. Raportista voi laatia myös erillisen esityksen. Työjakson päätteeksi KIERTO-agentti esittelee raportin työnantajalle ja ohjaajalle.

KIERTO-agenttimallin osat:

Kohderyhmä:

  • Avoimille työmarkkinoille suuntaavat työnhakijat, joilla on jo kiertotalousosaamista


Me KIERTO-hankkeessa uskomme, että kiertotalous on tulevaisuudessa ainoa tapa toimia. Kun kiertotalouden mahdollisuudet tunnistaa nyt, edelläkävijöiden menestyksekkääseen matkaan voi vielä hypätä mukaan.

Kiertotaloudesta kasvua -sivustolta löydät maksuttomia asiantuntijapalveluita niin työnantajille kiertotalouteen siirtymisen vauhdittamiseen kuin työnhakijoille kiertotalousosaamisen kartuttamiseen. Sivustolta löydät myös inspiroivia kiertotalouden kasvutarinoita, mielenkiintoista tutkimustietoa sekä kiertotaloussanaston. Tilaa myös Kiertotaloudesta kasvua ja kehitystä -uutiskirje (aiemmat kirjeet pääset lukemaan täältä) ja liity mukaan LinkedIn verkostoomme.