Ekokumppanit toteutti KIERTO-hankkeessa Kierrätysmateriaalit palvelun -kyselyn kesällä 2020. Kyselyn tarkoituksena on tehdä taustaselvitystä tekstiilialan yritysten kierrätysmateriaalien hyödyntämisen tehostamiseen. Tavoitteena on hyödyntää kyselyn vastauksia yritysten kiertotaloutta edistävässä ja kiertotalouteen siirtymässä tukevassa kierrätysmateriaalipalvelukokeilussa.

Raportti kesällä 2020 toteutetun kyselyn tuloksista
Toteuttaja: Ekokumppanit Oy
Raportin julkaisupäivä: 9.6.2021

kierto_kierrätysmateriaalit_palveluna_kyselyraportti_090621


Me KIERTO-hankkeessa uskomme, että kiertotalous on tulevaisuudessa ainoa tapa toimia. Kun kiertotalouden mahdollisuudet tunnistaa nyt, edelläkävijöiden menestyksekkääseen matkaan voi vielä hypätä mukaan.

Kiertotaloudesta kasvua -sivustolta löydät maksuttomia asiantuntijapalveluita niin työnantajille kiertotalouteen siirtymisen vauhdittamiseen kuin työnhakijoille kiertotalousosaamisen kartuttamiseen. Sivustolta löydät myös inspiroivia kiertotalouden kasvutarinoita, mielenkiintoista tutkimustietoa sekä kiertotaloussanaston. Tilaa myös Kiertotaloudesta kasvua ja kehitystä -uutiskirje (aiemmat kirjeet pääset lukemaan täältä) ja liity mukaan LinkedIn verkostoomme.