Milloin: Kaksipäiväinen koulutus järjestetään tiistaina 15.12. ja torstaina 17.12 klo 10-15 Microsoft Teams -ympäristössä. Linkki tapahtumaan lähetetään valituille sähköpostitse edellisenä päivänä.

Miten: Ilmoittaudu tästä

Mitä: Koulutuksesta saat konkreettisia välineitä ja menetelmiä vastuullisuusviestinnän aloittamiseen ja tekemiseen. Koulutus vastaa kysymykseen, miksi vastuullisuusviestintää kannattaa tehdä ja miten sitä tehdään.

Kenelle: Koulutus on suunnattu sinulle, joka olet vastuullisuusviestinnän alkutaipaleella ja haluat kehittää osaamistasi.

Ensisijaisesti koulutukseen valitaan:

  • tamperelaiset työnhakijat, joilla on koulutusta tai työkokemusta myynnistä, markkinoinnista tai viestinnästä
  • Tampereen seutukunnan mikro- tai PK-yritysten edustajat
  • kiertotaloudessa (korjaus, huolto ym.) toimivien yhdistysten edustajat

Koulutukseen mahtuu mukaan 50 henkilöä ja koulutuksen järjestäjä valitsee osallistujat hakijoiden joukosta.

Sisältö: Tilaisuus tarjoaa osalllistujille uutta osaamista vastuullisuusviestinnän suunnittelun ja toteutuksen tueksi  mm. vastuullisuusviestinnän lähtökohdista, tehtävistä ja sudenkuopista, vastuullisuusraportoinnista, ympäristöjärjestelmistä ja vastuullisuusviestinnän mittareista. Saat käytännön esimerkkejä vierailevilta yrittäjiltä ja käytännön työkaluksi vastuullisuusviestintäpohjan.

Koulutuksen järjestäjänä toimii Tampereen kaupungin työllisyys- ja kasvupalveluiden koordinoima KIERTO-hanke. Koulutuksen toteuttaa Rodinia Oy.

Me KIERTO-hankkeessa uskomme, että kiertotalous on tulevaisuudessa ainoa tapa toimia. Kun kiertotalouden mahdollisuudet tunnistaa nyt, edelläkävijöiden menestyksekkääseen matkaan voi vielä hypätä mukaan.

Kiertotaloudesta kasvua -sivustolta löydät maksuttomia asiantuntijapalveluita niin työnantajille kiertotalouteen siirtymisen vauhdittamiseen kuin työnhakijoille kiertotalousosaamisen kartuttamiseen. Sivustolta löydät myös inspiroivia kiertotalouden kasvutarinoita, mielenkiintoista tutkimustietoa sekä kiertotaloussanaston. Tilaa myös Kiertotaloudesta kasvua ja kehitystä -uutiskirje ja liity mukaan LinkedIn verkostoomme.