ETÄINFO: Minustako kiertotalousyrittäjä?

Milloin? Etäinfo järjestetään perjantaina 4.12 kello 9-11 Microsoft Teams -ympäristössä. Linkki etäinfoon lähetetään osallistujien sähköpostiin.

Kiinnostaako sinua kiertotalousyrittäjyys? Haluaisitko tehdä vastuullista liiketoimintaa muttet tiedä mistä aloittaa? KIERTO-hankkeen, Ensimetrin ja Tampereen kaupungin työllisyys- ja kasvupalveluiden järjestämä ETÄINFO: Minustako kiertotalousyrittäjä? tarjoaa uusinta tietoa, ideoita ja inspiraatiota kiertotalousyrittäjyyden lukuisista mahdollisuuksista sekä kannustaa yrittäjyyteen siirtymisessä. Tule mukaan kuulemaan monipuolisia puheenvuoroja niin kiertotalousyrittäjiltä kuin kiertotalouden ja yrittäjyyden asiantuntijoilta!

Minustako kiertotalousyrittäjä? -infon kohderyhmänä on erityisesti nuoret työnhakijat, jotka ovat kiinnostuneita kiertotalouden liiketoiminnasta yrittäjyyden näkökulmasta, valmistumisvaiheen opiskelijat ja vastavalmistuneet (erityisesti ammatillisen koulutuksen kentältä) sekä muut kiertotaloudesta ja yrittäjyydestä kiinnostuneet.

Tilaisuuden juontaa yritysasiantuntija Merja Retkin Tampereen kaupungin työllisyys- ja kasvupalveluista. Tutustu tapahtuman alustavaan ohjelmaan alta.

OHJELMA

9.00 Kiertotalouden liiketoiminnan mahdollisuudet, projektikoordinaattori Milla Kolehmainen, KIERTO-hanke, Tampereen kaupunki

  • Kiertotalous liiketoiminnan mahdollisuutena ja osaamisena
  • Kiertotalousyrittäjää tukevia palveluita ja verkostoja

KIERTO-hankkeen Milla Kolehmaisen esitysdiat näet tästä linkistä.

9.30 Ideasta yrittäjäksi! Yrittäjyysasiantuntija ja Ammatti työksi – työ rahaksi -hankkeen projektipäällikkö Mirja Taipale, Ensimetri

  • Liike-idean kirkastus: mitä tehdään, miten ja ketkä tekevät
  • Mitä palveluita yrityksen perustamiseen löytyy?
  • Toimeentulo yrittäjyydessä ja vaikutukset työttömyysturvaan, yrittäjyyden eri muodot

Ensimetrin Mirja Taipaleen esitysdiat näet tästä linkistä.

10.10 Tauko

10.15 Monet polut yrittäjyyteen

10.55 Päivän päätös, palvelupäällikkö/erityisasiantuntija Petri Pekkola, Tampereen kaupunki

Tapahtuman järjestäjät pidättävät oikeuden muutoksiin.

Me KIERTO-hankkeessa uskomme, että kiertotalous on tulevaisuudessa ainoa tapa toimia. Kun kiertotalouden mahdollisuudet tunnistaa nyt, edelläkävijöiden menestyksekkääseen matkaan voi vielä hypätä mukaan.

Kiertotaloudesta kasvua -sivustolta löydät maksuttomia asiantuntijapalveluita niin työnantajille kiertotalouteen siirtymisen vauhdittamiseen kuin työnhakijoille kiertotalousosaamisen kartuttamiseen. Sivustolta löydät myös inspiroivia kiertotalouden kasvutarinoita, mielenkiintoista tutkimustietoa sekä kiertotaloussanaston. Tilaa myös Kiertotaloudesta kasvua ja kehitystä -uutiskirje ja liity mukaan LinkedIn verkostoomme.