Haluatko tunnistaa ja vähentää yrityksen ympäristövaikutuksia?

Keskiviikkona 4.5. klo 11-12

Ekokompassi on kevennetty ympäristöjohtamisen työkalu, joka soveltuu yrityksille ja organisaatioille koosta ja toimialasta riippumatta. Ekokompassi pohjautuu kansainväliseen ISO 14001 -standardiin. Siinä ympäristöohjelma räätälöidään organisaation omiin tarpeisiin, ja se tukee liiketoiminnan jatkuvaa kehittämistä.

Tule maksuttomaan webinaariin kuulemaan, miten Ekokompassin avulla voit hallita ja johtaa organisaation ympäristötyötä. Esittelijänä toimii Ekokompassin toimitusjohtaja Heidi Salonen.

Webinaarin järjestää KIERTO-hanke.

Webinaarin tallenne on katsottavissa 18.5.2022 asti.

Me KIERTO-hankkeessa uskomme, että kiertotalous on tulevaisuudessa ainoa tapa toimia. Kun kiertotalouden mahdollisuudet tunnistaa nyt, edelläkävijöiden menestyksekkääseen matkaan voi vielä hypätä mukaan.

Kiertotaloudesta kasvua -sivustolta löydät maksuttomia asiantuntijapalveluita niin työnantajille kiertotalouteen siirtymisen vauhdittamiseen kuin työnhakijoille kiertotalousosaamisen kartuttamiseen. Sivustolta löydät myös inspiroivia kiertotalouden kasvutarinoita, mielenkiintoista tutkimustietoa sekä kiertotaloussanaston. Tilaa myös Kiertotaloudesta kasvua ja kehitystä -uutiskirje ja liity mukaan LinkedIn verkostoomme.